Hlavní popis newsletteru

Síla reportů v AutoGPS

Reporty a datové výstupy jsou jednou z nejdůležitějších funkcí každé datové aplikace. S nadsázkou je možné říci, že bez kvalitních reportů je pro většinu uživatelů taková aplikace bezcenná. To bezesporu platí i u aplikací pro tvorbu elektronické knihy jízd, jakou je i naše AutoGPS.

Aktuálně nalezneme v AutoGPS přes 150 různých reportů a exportů. Kromě základních reportů, kde nalezneme obecné reporty pro generování dat z knihy jízd, které využijeme především pro vedení účetnictví jsou velice oblíbené reporty statistické. Mezi nimi nalezneme například přehled o překračování rychlosti, hodnocení stylu jízdy řidičů, výkaz spotřeby vozidel, přehled o pohybu vozidel ve zvolených oblastech nebo třeba tisk přehledu soukromých jízd.

Právě dobře zpracované reporty pomohou ke snadnější optimalizaci využívání vozového parku vaší firmy, což samozřejmě vede k úspoře financí.

A není důležitý pouze samotný počet reportů, které systém umí vytvořit, ale především to, jak jednoduše a intuitivně je možné s reporty pracovat. Náš generátor reportů je postaven na propracovaném systému šablon, plánovačů a databází.

Velmi jednoduše je například možné:
  • Vytvoření reportu a jeho uložení na oblíbenou pozici pro opakované použití
  • Uschování rozpracovaných šablon reportů v úložišti šablon pro pozdější využití
  • Úpravy, klonování a kopírování již vytvořených šablon
  • Sdílení vytvořených šablon s dalšími uživateli ve skupině
  • Vytváření periodicky generovaných reportů založených na “klouzavých” časových intervalech
  • Ukládání vygenerovaných reportů do datového úložiště pro pozdější zpracování
  • Naplánovat spuštění šablony v určitý čas a doručení výsledného reportu e-mailem
  • Využívat předdefinovaných šablon reportů s popisem funkce
  • Svá data si můžete libovolně exportovat do některého z více než 150 reportů a exportních formátů (tabulky, grafy, PDF, XLS, CSV, TXT, HELIOS, SAP, …)

AutoGPS je elektronická kniha jízd. Online aplikace, která knihu jízd zaznamenává automaticky a vám tak odpadá nutnost ručního vypisování. AutoGPS ale nabízí daleko více. S aplikací máte realtime přehled nad polohou vašich vozidel, využít můžete různé mapové podklady (google maps, seznam mapy, openstreet maps, aj.). V aplikaci snadno rozlišíte soukromé jízdy od firemních, máte přehled nad vozovým parkem (servis aut, STK, závady, ..). K dispozici je vám více než 150 formátů reportů, přes 40 druhů upozornění. V neposlední řadě nainstalované GPS zařízení vaše vozidlo může zachránit v případě krádeže a zároveň vám uspoří peníze za havarijní pojištění.