SYSDO je moderní docházkový systém v cloudu, který je určen především pro malé a střední podniky. SYSDO kontroluje a spravuje docházku, nabízí individuální pracovní plány jednotlivých zaměstnanců a nabízí dokonalý přehled nad docházkou zaměstnanců. K tomu využívá biometrické terminály, které kromě otisků prstů podporují i autentizaci pomocí rozpoznání obličeje. Vzhledem ke cloudovému řešení jsou náklady na provoz SYSDA minimální a odpadají také veškeré starosti s instalací serveru, aktualizacemi systému či zálohou dat. Vše za Vás řešíme my.

 

 

Jak se SYSDO propojuje s AutoGPS?

Jednou z významných funkcí AutoGPS je propracovaný systém upozornění na velké množství událostí. SYSDO na tato upozornění může reagovat zaznamenáním přístupu.

Typickým příkladem je nadefinovaná geografická oblast “Pracoviště”, na kterou je navázáno upozornění “Vstup do oblasti” a “Opuštění oblasti”. V systému lze nastavit časový interval a typ přístupu. V různých částech dne se tak může zaznamenávat jiný typ přístupu (ráno příchod, v poledne obědová pauza, odpoledne služební cesta a večer odchod).

Tuto funkci oceníte například u zaměstnanců, kteří podstatnou část dne tráví ve služebním voze. Tito zaměstnanci nemusí hledat hardwarový terminál, přístupy jim jsou zaznamenávány virtuálně.

Více informací o docházkovém systému SYSDO na www.sysdo.cz